lauantai 7. syyskuuta 2013

Nurmikolla












Syyskuun alku on ollut erittäin lämmin ja aurinko on paistanut päivittäin mukavasti. Rudolf nauttii selvästi lämmöstä ja etsii ulkona aurinkoiset kohdat. Tänään kävimme ystäväni luona vierailulla, Rudolf oli reipas poika kyläilyn aikana ja ystävän pihalla napsittiin muutamia kuvia. Tällä kertaa Rudolfilla ei ollut kiire pois kameran alta, vaan nautti auringosta ja kameran keskipisteenä olosta.

Tänään tuli täyteen viikko siitä, kun haimme Rudolfin kotiin. Pentu on mukavasti sopeutunut uuteen kotiin ja suuremmilta itkuilta ollaan vältytty. Rudolf tietää hyvin ketkä kuuluu perheeseen ja vieraatkin otetaan vastaan pusuilla. Yksinoloa ollaan harjoiteltu ja vaikka kotiin tultaessa ilmeestä voi lukea "mökötystä", niin muuttuu se kuitenkin pian iloksi jälleennäkemisestä. Parin päivän kuluttua arki koittaa, kun emäntä suuntaa töihin ja Rudolf joutuu olemaan hieman pidempia aikoja yksin kotona. Onneksi iltapäivällä kotiin saapuu pari reipasta koululaista, jottei pennun päivät liian pitkiksi käy. Luulen että tässä tapauksessa emännälle voi tulla suurempi ikävä töissä pentua, kuin pennulla kotiväkeä, koska todennäköisesti kotona nukutaan suurinosa yksinoloajasta. Rudolf ja emäntä toivottaa kaikille aurinkoista viikonlopun jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Kesäisiä kuvia, ihanaa! Täällä meillä alkaa syksy kovasti kolkutella, niin viileää jo on. Mukavaa viikonloppua Rudolf ja kotiväki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Täällä on ollut uskomattoman lämmin syyskuu, edelleen ajoittain on lämpimiä ilmoja. :)

      Poista
  2. Ihanaa kun kävitte, ja Rudolf oli niin reipas poika että, ja kasvanutkin jo oli...toivottavasti pian taas tavataan, jotta tämä ranskiskuumeeni ei vain laskisi, heh...melkein koko ilta taas tuli vietettyä kasvattajien sivuilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva käydä ja onneksi teille on nyt tulossa se oma ranskis.. ;D

      Poista