torstai 3. lokakuuta 2013

12 viikkoinen



Aikaa on vierähtänyt edellisestä postauksesta ja ajattelin pari tuoretta kuvaa esitellä. Rudolf on ylittänyt 12 viikon iän ja ensimmäisissä rokotuksissakin olemme käynneet. Painoa oli reilu viikko sitten eläinlääkärin puntarissa 4,1kg, joten hyvin on ruoka maistunut ja poika kasvanut.

Ilmojen viiletessä Rudolfista kuoriutui melkoinen "vilukissa" ja ulkoiluista on tullut melkoista suostuttelua. Välillä kylmemmillä ilmoilla ollaan pidetty takkia päällä, mutta jokin käytönnöllisempi malli olisi vielä haussa. Olen kuitenkin yrittänyt suostutella liikkeelle, jotta huomaisi, että liikkeessä lämmin tulee. Onhan meillä vielä edessä paljon kylmempiä ilmoja, kun talvi on vielä edessä päin.
Mukavaa alkanutta lokakuuta Rudolfin blogissa kävijöille!

8 kommenttia:

  1. Onpa suloinen vahti!

    terv. Daci-ranskis ja emäntä

    VastaaPoista
  2. Voi apua kuinka pentukuume kasvaa uudestaan näitä kuvia katsellessa! <3 Me haimme poikakaverin kanssa viime helmikuussa (apua kun aika menee nopeasti!) pienen cottoni-poikamme Trufflen kotiin ja tulee näitä kuvisa katsellessa ihan elävästi mieleen nuo ensimmäiset viikot pennun kanssa. Nauttikaa joka hetkestä Rudolfin kanssa! :)

    P.s. Meillä oli talvella kylmimpinä kuukausina (helmi-maaliskuussa) käytössä Hurtan Frost Jacket, joka pelitti hyvin. Nykyään tosin on meidän pikkuherra jo ihan kasvanut ulos omastaan...


    Maria / Petite Living

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaara pentukuvissa on, että se saa aikaa pentukuumetta. ;D Pitää näistä nauttia, tämä aika tuntuu menevän niin nopeasti.

      Poista
  3. voi miten ihana!! :) kuulostaa tutulta että ulosmeno on melkoista suostuttelua :DD meillä oli kanssa pitkän aikaa että ei mielellään lähtenyt kotipihaa pidemmälle lenkille mutta yksi aamu suostuttelin ja suostuttelin niin kauan että koira tuli haluamani pituisen lenkin ja siittä lähtien on tullut lenkille ihan mielellään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotipihalta lähteminen on hankalinta, kun tietää, että koti ja lämmin peti on lähellä. Sitten kun päästään pihapiiristä pois, niin jo sujuu paremmin.

      Poista
  4. äsköiseen unohtui lisätä että terveisin pian 2v ranskanbulldoggi poika ja omistaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun eksyitte blogiimme ja tervetuloa toisten. :)

      Poista