lauantai 23. marraskuuta 2013

Näkyvyyttä lenkkipolulle


Talven tuloa on saatu odottaa tänä vuonna pitkään, eikä meillä päin ole edelleenkään valkoista maassa. Pimeää ja märkää riittää, joten illemmalla ulkoillessa on ehdottoman tärkeää käyttää heijastimia. Joten kuva kertoo kaiken, nyt näkyy Rudolf paremmin. Käytössä on ollut heijastinpanta ja hihna, mutta luulen, että tämä liivi auttaa asiaan vielä paremmin. Talvella tämän voi laittaa neulepuvun päälle, jossa ei itsessään ole heijastimia. Muistakaan kaikki ihmiset, että koirat käyttää heijastimia liikenteessä. Rudolf ja emäntä lähtee nyt tuonne pimeyteen ulkoilemaan, mukavaa viikonloppua kaikille!

PS. Rudolfin blogia voi nyt myös seurata facebookissa!

2 kommenttia:

  1. Hyvä on pienen ruttuturvan näkyä tuolla pimeydessä <3 Meillä kans kaikki kolme käyttää heijastinliivejä, ja käytämme niitä myös valoisan aikaan esim. metsässä. Etteivät hurjat metsämiehet luule jäniksiksi :D Mukavaa viikonloppua ja Rudolfille pusuja <3

    VastaaPoista
  2. Voi mikä söpöläinen! :D Meidänkin täytysi ehdottomast ostaa heijastinliivi Trufflelle nyt kun lennämme jouluksi takaisin Helsinkiin ja siellä on vielä pimeämpää kuin täällä Lontoossa :)

    Maria / Petite Living

    VastaaPoista