lauantai 16. marraskuuta 2013

Ranskistreffit 16/11-13


















Tänään olimme Rudolfin kanssa Imatralla ranskiskävelyllä, jonka oli kutsunut koolle alueemme ranskanbulldoggi yhdistyksen yhteyshenkilö. Mukana oli yhteensä seitsemän ihanaa ranskista ja kymmenkunta emäntää/isäntää. Todella hyvin sujui tapaaminen ja Rudolf jaksoi reippaasti kävellä ensiksi pienen lenkin, joka päättyi siihen, että koirat saivat vapaana leikkiä (tai ainankin osa koirista). Kotimatkalla oli väsynyt pentu, mutta aivan varmasti onnellinen ja taas kokemusta rikkaampi. Jäämmekin innolla odottamaan seuraavaa tapaamista, joten terveisiä kaikille mukana olleille ja toivottavasti tavataan pian uudelleen!

3 kommenttia:

  1. Mei neiti oli kans aika väsy. Aluks tosin mökötti kantokopassa, ku ois paljo mieluummin jääny viel leikkimään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritetään lähiaikoina nähdä, niin pääsee Rudolf ja Fanny leikkimään. Oli kyllä tosi kiva tapaaminen, niin hyvin tulivat kaikki toimeen. :)

      Poista
  2. Oli kyllä kiva tavata muitakin ranskisten omistajia, ja täytyy sanoa että Rudolf oli tosi mallikkaasti koko reissun ajan...ihastuttava koiruus! <3 Toivottavasti meidänkin Aada pääsee tapaamaan näitä kaveruksia ja käyttäytyy vähintään yhtä mallikkaasti! ;)

    -Tuija

    VastaaPoista